Поръчайте сега на телефон 0700 700 70

Лого MVIP
Лого MVIP
Лого MVIP

Класиката в телефоните Nokia 3310 е отново на българския пазар


20.06.2017

Осъвременена версия на най-успешния модел на Nokia ще бъде пусната в продажба от утре, съобщи MVIP, официален търговски представител на Мтел, специализиран в предоставяне на VIP обслужването за всеки клиент.

Новата Nokia 3310 идва на пазара, наследявайки издръжливата батерия и здравина на своя предшественик. Заедно c това емблематичния модел разполага c 2-мeгaпиĸceлoвa ĸaмepa c LЕD cвeтĸaвицa, FМ paдиo и MP3 плeйъp, 16 MB вградена памет и слот зa МісrоЅD ĸapтa c дo 32GВ памет.

Производителят обещава изключителен живот на батерията, издържане до месец в режим на изчакване, 22 часа непрекъснати разговори или 51 часа слушане на музика.

Също така благодарение на софтуера Opera Mini, Nokia 3310 ще може да бъде използван и за базово сърфиране в интернет.

На първо време Nokia 3310 ще се предлага в традиционния за модела тъмносин цвят. Потребителите ще имат възможност да закупят устройството на преференциални цени от MVIP, в качеството му на официален партньор на Мтел.

За MVIP

MVIP предлага комуникационно портфолио, включващото фиксирани и мобилни гласови услуги, високоскоростен интернет, IP и сателитна телевизия. Компанията е създадена с цел да се подобри качеството на предлаганото телекомуникационно обслужване. В качеството си на официален търговски представител на Мтел, MVIP предоставя VIP обслужване за корпоративни клиенти. За повече информация моля посетете www.mvip.bg

За Мтел

Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникационни услуги в България. Компанията е част от Telekom Austria Group (TAG) - телекомуникационен оператор в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. За повече информация моля посетете www.mtel.bg