Поръчайте сега на телефон 0700 700 70

Нашата мисия

Да предоставим VIP обслужване и яснота по всички въпроси на всеки клиент

За MVIP

За MVIP

MVIP e официален търговски представител на А1, специализиран в предоставянето на VIP обслужване за всеки един клиент. MVIP предлага комуникационно портфолио, включващото фиксирани и мобилни гласови услуги, високоскоростен интернет, IP и сателитна телевизия. Създадохме компанията водени от желанието си да подобрим качеството на предлаганото обслужване в сферата на телекомуникациите. Ние вярваме, че всеки клиент заслужва да получи VIP обслужване.

Ключови предимстава на MVIP

ПОСТАВЯМЕ ВАС НА ПЪРВО МЯСТО

В MVIP познаваме всеки един наш клиент по име, а не по номера на сметката му. MVIP никога няма да подведе клиентите си, винаги ще изясни всички условия на договорите/ сделките.

ПЕСТИМ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Искате нов телефон, промяна в абонаментния план или активиране на нова услуга. В такъв случай ще бъдете посетени от нашите акаунт мениджъри във Вашия офис/работно място, които ще предложат най-добрата оферта, пестейки Вашето време.

ВИНАГИ ДО ВАС

Всеки клиент на MVIP има на свое разположение личен акаунт мениджър, който се грижи, винаги да получите най-добрите услуги и ценови условия, спрямо Вашите потребности.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ

За да осигурим високо качество на нашите услуги MVIP поддържа интегрирана система за управление на качеството и информационната сигурност по стандарти ISO 9001: 2015 и ISO 27001: 2013.

СИГУРНОСТ

Ние сме вписани като „Администратор на лични данни“ в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри“ на Република България, за да защитим Вас и Вашите данни.

ГАРАНТИРАНА ТЕХНИКА

През годините успяхме да изградим партньорства с официалните представителства и дистрибутори на водещите марки, в резултат на което сме в състояние да предложим гарантирано качество, произход и гаранционни условия на закупената от нас техника.