Поръчайте сега на телефон 0700 700 70

Какво ти дава пакет HBO & Cinemax + HBO GO?

Световните филмови премиери влизат в твоя дом в HD качество с каналите от пакета HBO & Cinemax HD + HBO Go. Качественото филмово съдържание е в твоя телевизор! Ето какво е включено в пакета:

  • HBO HD ти дава достъп до най-касовите филмови заглавия и новите сезони на най-популярните HBO продукции.
  • HBO 2 HD е богат със съдържание за всеки член на семейството. Там те очакват анимации, комедийни филми и още драма, екшън, трилър!
  • HBO 3 HD е напълно нов канал, който ти дава възможност да се потопиш в света на любимите си сериали – Game of Thrones, True Detective, The Sopranos и още много други.

Премиерите през август 2018

13 август - 22:00 часа

Играчи IV

(15+); САЩ;

Нов сезон на хитовата комедийна поредица с участието на Дуейн Джонсън – Скалата, която показва бляскавия, но често жесток свят на професионалния футбол през очите на настоящи и бивши играчи, които се опитват да останат в играта..

© 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved
13 август - 22:30 часа

Междузвездни войни: Последните джедаи

(12+); САЩ;

Републиката е разрушена, Първият орден властва, а върховният лидер Сноук прави всичко възможно да унищожи останалото от Съпротивата и да затвърди властта си над Галактиката. Но все още има надежда: джедаят Люк Скайуокър може да промени посоката на войната.

© Lucasfilm LTD
13 август - 22:30 часа

Несигурни III

(15+); САЩ;

„Несигурни“ проследява приятелството между две тъмнокожи жени (Иса Рей и Ивон Орджи), които трябва да се справят с личните си недостатъци и безкрайната върволица от неловки преживявания, докато се опитват да намерят пътя си.

© 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved
19 август - 21:00 часа

Kingsman: Златният кръг

(18+); Великобритания;

След като щаб квартирата на Kingsman е разрушена, а светът се оказва заложник, оцелелите агенти трябва да намерят начин да се обединят с американска шпионска организация на име Statesman. Заедно ще трябва да се справят с общия си враг.

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All rights reserved.
12 август - 21:00 часа

Баща в излишък 2

(12+); Великобритания;

Дъсти и Брад са баща и доведен баща, решени да организират идеалната Коледа за децата си. Пристигането на мачо настроения баща на Дъсти и емоционалния баща на Брад заплашват да провалят празника.

© 2018 Paramount Pictures

Пакети

HBO & Cinemax + HBO GO

Месечна такса с 2-годишен абонамент

10.99лв./мес.

Месечна такса с безсрочен абонамент

13.99лв./мес.

Mесечна такса за първите 3 месeца при 2-годишен абонамент

5.49лв./мес.

Hbo Hd Image Hbo 2 Hd Image Hbo 3 Hd Image Cinemax HD Image Cinemax HD 2 Image Hbo Go Image

HBO + HBO GO

Месечна такса с 2-годишен абонамент

7.99лв./мес.

Месечна такса с безсрочен абонамент

10.99лв./мес.

Mесечна такса за първите 3 месeца при 2-годишен абонамент

3.99лв./мес.

Hbo Hd Image Hbo 2 Hd Image Hbo 3 Hd Image Hbo Go Image

Cinemax

Месечна такса с 2-годишен абонамент

2.99лв./мес.

Месечна такса с безсрочен абонамент

5.99лв./мес.

Cinemax HD Image Cinemax HD 2 Image
  • Всички посочени цени са в лева с ДДС
  • Програмите HBO, HBO 1 и HBO 2, Cinemax, Cinemax 2 от пакетите HBO и HBO& Cinemax не са налични при предоставяне на телевизия посредством сателитна технология
  • Посочените месечни такси за допълнителните ТВ пакети HBO и HBO&Cinemax с 2-годишен абонамент се предоставят за нов 2-годишен срок на ползване при следните условия: (а) срокът на ползване на допълнителния пакет следва да съвпада със Срока на ползване на основния ТВ пакет, към който се активира; (б) ако абонатът има абонамент за Телевизия за Срок на ползване 2 години, абонатът може да активира допълнителния пакет/ ТВ приемник за нов срок на ползване от 2 години, който ще се прилага и за основния ТВ пакет.
  • Безсрочният абонамент за допълнителните пакети може да се прекъсне и възобнови по желание на абоната, без неустойка и без това да се отрази на срока на основния абонамент.
  • Допълнителните пакети не се предлагат самостоятелно, а само към нов или настоящ абонамент за телевизионна услуга.
  • Един абонамент за някой от пакетите e валиден за всички медийни центрове/ ТВ приемници в едно домакинство (до максимум 4 броя).
  • Посочените цени за пакети HBO и HBO & Cinemax са валидни единствено за следните пакети : ТВ Смарт, ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + ,ТВ Премиум, Двоен пакет Смарт 25 , Стандартен 50, Разширен 75, Разширен 25, Разширен + 100, Премиум, и следните тройни пакети: А1 Микс Смарт 25, А1 Микс Стандартен 50, А1 Микс Разширен 75, А1 Микс Разширен + 100, А1 Микс Премиум 200, които се предлагат от 06.06.2016 г. За всички останали ТВ пакети са приложими следните цени: HBO- 7,90 лв./мес, HBO& Cinemax – 9,90 лв./мес с безсрочен абонамент.

Как да заявите пакет HBO & Cinemax

За да активираш НВО GO е необходимо да си абонат на цифрова или сателитна телевизия от А1, както и да имаш активен HBO или HBO+Cinemax пакет. Ако вече си абонат на телевизия от А1 с активен НВО пакет, може да използваш HBO GO, като преминеш през следните стъпки: