Поръчайте сега на телефон 0700 70 0 70

Гледайте най-касовите филмови заглавия с пакет HBO & Cinemax + HBO GO

Световните филмови премиери влизат в твоя дом в HD качество с каналите от пакета HBO & Cinemax HD + HBO Go.
Специалните ни филмови пакети предлагат:

  • HBO HD е първият канал в България, който не прекъсва за реклами и ти дава достъп до водещите филмови заглавия и новите сезони на най-популярните HBO продукции.
  • HBO 2 HD е подходящ за всеки член на семейството. Там можете да се насладите на анимации, комедийни филми, драма, екшън, трилър и много още!
  • HBO 3 HD е най-новият канал в групата, който ти дава възможност да се пренесеш в света на любимите си сериали – Game of Thrones, True Detective, The Sopranos и още много други.

Премиерите през май 2018

20 май - 21:00 часа

451 градуса по Фаренхайт

(15+); САЩ;

В бъдещето медиите са опиат, историята пренаписана, а пожарникарите разпалват огъня. За да възвърне човечността си, пожарникарят Монтаг трябва да се опълчи на репресивния режим и своя командир.

© 2018 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved.
29 май - HBO GO

Морски тюлени: Шести отряд II

(12+); САЩ;

Вдъхновена от истински мисии, военната драма пресъздава живота на морските тюлени от Шести отряд – най-елитната военна сила на САЩ, докато издирват талибански водач в Афганистан.

© Television Networks, LLC. All rights reserved.
27 май - 21:00 часа

Войната за планетата на маймуните

(12+); САЩ;

Маймуните, предвождани от Цезар, отново са въвлечени в конфликт с хората. Кой ще надделее в кървавия сблъсък?

© Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
13 май - 21:00 часа

Тъмната кула

(12+); CAЩ;

Роланд е последният Стрелец, който е заключен във вечна битка с Мъжа в черно. Той трябва да му попречи да стигне до Тъмната кула, която „държи“ вселената в едно цяло.

© 2017 CTMG. All Rights Reserved.Finance LLC. All rights reserved
14 май - HBO GO

Патрик Мелроуз

(15+); Великобритания;

Какви са проблемите на британската заможна класа? Сериалът проследява Патрик Мелроуз (Бенедикт Къмбърбач) от охолното му, но травматично детство, през злоупотребата със субстанции през младостта му до създаването на семейството му.

© 2017 TriStar Pictures, Inc. and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved.

Пакети

HBO & Cinemax + HBO GO

Месечна такса с 2-годишен абонамент

4.99лв./мес.

Месечна такса с безсрочен абонамент

9.99лв./мес.

Hbo Hd Image Hbo 2 Hd Image Hbo 3 Hd Image Cinemax HD Image Cinemax HD 2 Image Hbo Go Image

HBO + HBO GO

Месечна такса с 2-годишен абонамент

3.99лв./мес.

Месечна такса с безсрочен абонамент

7.99лв./мес.

Hbo Hd Image Hbo 2 Hd Image Hbo 3 Hd Image Hbo Go Image

Cinemax

Месечна такса с 2-годишен абонамент

2.99лв./мес.

Месечна такса с безсрочен абонамент

5.99лв./мес.

Cinemax HD Image Cinemax HD 2 Image
  • Всички посочени цени са в лева с ДДС
  • Програмите HBO, HBO 1 и HBO 2, Cinemax, Cinemax 2 от пакетите HBO и HBO& Cinemax не са налични при предоставяне на телевизия посредством сателитна технология
  • Посочените месечни такси за допълнителните ТВ пакети HBO и HBO&Cinemax с 2-годишен абонамент се предоставят за нов 2-годишен срок на ползване при следните условия: (а) срокът на ползване на допълнителния пакет следва да съвпада със Срока на ползване на основния ТВ пакет, към който се активира; (б) ако абонатът има абонамент за Телевизия за Срок на ползване 2 години, абонатът може да активира допълнителния пакет/ ТВ приемник за нов срок на ползване от 2 години, който ще се прилага и за основния ТВ пакет.
  • Безсрочният абонамент за допълнителните пакети може да се прекъсне и възобнови по желание на абоната, без неустойка и без това да се отрази на срока на основния абонамент.
  • Допълнителните пакети не се предлагат самостоятелно, а само към нов или настоящ абонамент за телевизионна услуга.
  • Един абонамент за някой от пакетите e валиден за всички медийни центрове/ ТВ приемници в едно домакинство (до максимум 4 броя).
  • Посочените цени за пакети HBO и HBO & Cinemax са валидни единствено за следните пакети : ТВ Смарт, ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + ,ТВ Премиум, Двоен пакет Смарт 25 , Стандартен 50, Разширен 75, Разширен 25, Разширен + 100, Премиум, и следните тройни пакети: А1 Микс Смарт 25, А1 Микс Стандартен 50, А1 Микс Разширен 75, А1 Микс Разширен + 100, А1 Микс Премиум 200, които се предлагат от 06.06.2016 г. За всички останали ТВ пакети са приложими следните цени: HBO- 7,90 лв./мес, HBO& Cinemax – 9,90 лв./мес с безсрочен абонамент.

Как да заявите пакет HBO & Cinemax

За да активираш НВО GO е необходимо да си абонат на цифрова или сателитна телевизия от А1, както и да имаш активен HBO или HBO+Cinemax пакет. Ако вече си абонат на телевизия от А1 с активен НВО пакет, може да използваш HBO GO, като преминеш през следните стъпки: